Muziekschool Koggenland

Docenten

Thumb_patrick1

Patrick Rus

Hoi muziekliefhebbers! Mijn naam is Patrick Rus, oprichter van Muziekschool Koggenland in 2010. Sinds 1990 geef ik les als piano en keyboard docent. Dat deed ik al tijdens mijn studie aan het conservatorium die ik in 1996 afrondde. Omdat muziekmaken mijn passie is heb ik er mijn beroep van gemaakt. Ik speel al jaren in de band Catwalk en daarnaast nog in de John Mayer Tribute band. Ook ben ik actief als dirigent van koren. Ik vind het fantastisch om mijn passie voor muziek over te brengen op andere mensen. Ik zie je graag op piano of keyboard les!

Thumb_tn_img_4616

Joeri de Jong

Hoi! Mijn naam is Joeri de Jong en ik verzorg met veel plezier de drumlessen bij Muziekschool Koggenland. Omdat ik muziek maken het leukste vind wat er is, besloot ik na het behalen van mijn Havo-diploma er mijn beroep van te maken. Tijdens en na mijn conservatoriumstudie heb ik in veel verschillende bands gespeeld en voor verscheidene muziekscholen gewerkt. Vandaag de dag ben ik drumdocent, freelance muzikant en heb ik een opnamestudio aan huis. Wil jij ook leren drummen? Geef je dan snel op voor een kennismakingsles en wie weet groove jij binnenkort de pannen van het dak!

Thumb_foto_ruud

Ruud Schouten

Hallo allemaal! Ik ben Ruud Schouten en ga de gitaarlessen geven bij Muziekschool Koggenland. Muziek is mijn hele leven al een grote hobby van me. En wat is er nu leuker dan van je hobby je werk maken? Daarom heb ik ontzettend veel zin om jou gitaarles te geven op de muziekschool! Naast gitaarles geven werk ik als docent muziek op een middelbare school, treed ik vaak op met het duo Pip & Ruud en speel ik in een coverband. Nadat ik de opleiding leraar in het basisonderwijs had afgerond ben ik de opleiding docent muziek gaan doen op het conservatorium waar ik net klaar mee ben. Als jij ook graag gitaar wilt spelen, zie ik je snel op de Muziekschool!

Thumb_anita_foto_i2019

Anita Rol

Hallo! Ik ben Anita Rol en ik verzorg sinds 2011 de zanglessen bij de muziekschool.
In mijn lespraktijk thuis, doe ik dit al zo’n 17 jaar.
Daarnaast ben ik koordirigent en coach ik mensen die auditie gaan doen, voor een vereniging of een opleiding. Tot nu toe met positieve resultaten! Ik geef regelmatig workshops die met zang, koorklank en interpretatie te maken hebben.
Bij de musicalvereniging “Scala” ben ik 6 jaar muzikaal leider geweest.
Ik hou ontzettend van meerstemmig zingen en heb dit met veel plezier gedaan bij de a-capella groepen “Close up” en “9-AM” uit Alkmaar.
Nieuwsgierig geworden? Neem even een kijkje op mijn website: www.anitarol.nl
De foto is gemaakt door Hans Petit.

Thumb_hubert

Hubert-Jan Horrocks

Hallo allemaal, ik ben Hubert-Jan Horrocks en geef sinds dit jaar met veel plezier keyboard- en pianolessen bij Muziekschool Koggenland. Na mijn vakstudie Muziektechnologie voor Instrumentalisten aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik altijd gewerkt op het grensvlak van muziek, onderwijs en ICT.
Sinds dit jaar ligt mijn focus bij het nieuwe muziekonderwijs en ik ambieer dit bij Muziekschool Koggenland ook verder vorm te geven.
Mijn muzikale projecten zijn te zien en te beluisteren via horrocksmusic.nl en via Facebook

Thumb_open-dag-muziekschool-bolsward_september-2017-4-large

Paula Schoenmaker

Hallo! Ik ben Paula Schoenmaker, klarinetdocente, AMV-docente en vakleerkracht muziek op verschillende basisscholen. Na mijn studies Klarinet en Docent Muziek (2003) ben ik gaan werken bij het Kunstencentrum Atrium & Ritmyk in Friesland. Na 15 mooie seizoenen heb ik besloten om dichter bij huis te gaan werken. Ik ben per 1 januari 2018 ZZP-er geworden en als snel kwam ik in contact met de Muziekschool Koggenland. Ik ga als Vakleerkracht Muziek lesgeven op basisscholen. En ik ga de klarinetlessen verzorgen hier in Koggenland.
De klarinet is een veelzijdig blaasinstrument waar je verschillende stijlen muziek op kunt spelen zoals: jazz, klassiek, filmmuziek, gospel, klezmermuziek (joodse volksmuziek).
Je kunt er heel laag op spelen en heel hoog. Je kunt een warme klank maken maar ook een scherpe toon. Je kunt dus alle kanten op met de klarinet! Graag leer ik je om dit mooie muziekinstrument te bespelen! Meld je aan voor een gratis proefles!

Thumb_madelief_van_vlijmen

Madelief van Vlijmen

Hallo, Ik ben Madelief van Vlijmen en ik zal de bas lessen gaan verzorgen op muziekschool Koggenland. Ik zal even kort iets over mijzelf vertellen. Ik heb mijn eigen band Madlife waarvoor ik zelf de muziek schrijf en bas in speel en zing. Daarnaast zit ik nog in 2 andere toffe bands die meer richting de folk en blues richting gaan waarbij ik contrabas speel. Muziek die ik zelf graag en vaak luister is Bowie, Kate Bush, Tears for Fears, Supertramp en echt nog veel meer. Ik heb eerst 3 jaar de jazz vooropleiding op het Conservatorium van Amsterdam gedaan met contrabas. Daarna ben ik de bachelor gaan doen op de Pop afdeling met elektrische bas en in 2019 zal ik daar afstuderen. Naast muziek spelen en schrijven vind ik les geven ook erg leuk. Daarom kijk ik er erg naar uit om bas les te geven en daarmee meer mensen te zullen inspireren om met muziek bezig te zijn!

Thumb_niet-bewaard_voorvertoning-document

Denzel Sprenkeling

Op 11 jarige leeftijd leerde ik het nummer ‘op een grote paddestoel’ spelen waarna mijn ouders besloten een gitaardocent voor hem te zoeken. Op 12 jarige leeftijd raakte ik geïnspireerd door geluiden van bands als The Beatles, Cream en Jimi Hendrix en begon op mijn 16e aan de muziek opleiding van het Art & Entertainment College in Amsterdam waar voornamelijk de voorliefde voor de blues is ontwikkeld.

In 2015 ben ik gestart aan het Pop department van het Conservatorium van Amsterdam, heb onder andere bij The Little Years en Eleonor Coco gespeeld en speel toetsen, backingvocals en gitaar in de band Phoam. Ook geeft ik gitaarlessen op de Zaanse Popschool en bandcoachings in het popfabriek on the road traject van de muziekschool Waterland.

Thumb_sandra

Sandra van der Meer

Thumb_portret_eindexamen_fluit_2017

Suzanne Leegwater

Ik kom uit een muzikaal gezin en zingen is mij nog voor de paplepel ingegoten. Toen ik 9 jaar was begon ik met het leren spelen van de betoverende dwarsfluit. Na het vwo op de Vrijeschool te hebben gedaan ben ik de Opleiding Docent Muziek in Leiden gaan doen. Ik vond het heerlijk om daar allerlei instrumenten te leren spelen, leren dirigeren en arrangeren. Ondertussen geniet ik van leuke projecten zoals zingen met het Nationaal Studenten Kamerkoor, en spelen in een projectmatig ensemble. In februari 2019 ben ik afgestudeerd met het schrijven en componeren van een eindmusical voor de vrijeschool. Sindsdien ben ik aan de slag als AMV-docent op basisscholen in Noord Holland.

150x190

Lianne Kenter